Wie is Niels Bode

 

Niels is geboren in het jaar 1995 te Amsterdam.
Zijn muzikaliteit zat er al op jonge leeftijd in toen hij met zijn opa, die tevens zanger in een koor was, altijd Amsterdamse liedjes zong.

Niels besloot gitaarles te nemen maar begon ook met het zingen van covers van verschillende Pop- en Nederlandstalige artiesten.

Op dit moment heeft hij zangles bij zangpedagoog Kees Taal, waar ook Rene Froger en Karin Bloemen komen, die hem een aanstormend talent noemt. Samen “bouwen” ze aan zijn muzikale carrière.

Afgelopen jaar deed hij voor het eerst mee aan een talentenjacht in café de Plashoeve in Vinkeveen. Onervaren en tussen artiesten die al langer in het vak zitten, bemachtigde hij een plek in de finale en liet hij bij het publiek en vakjury een goede indruk achter.

Inmiddels treedt hij vaker op en maakt er altijd een groot feest van. Maar hij weet het publiek ook stil te krijgen met zijn mooi gezongen ballads. Diverse leuke en tevens grote ,Mokum in Medemblik en Elandsgrachtfestival, optredens heeft hij achter de rug. Van Niels kunnen wij “grote” dingen gaan verwachten.
Niels Bode,
is een jonge getalenteerde Zanger/Entertainer die je niet wil missen op jouw feest!